Η θεατρική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ παρουσίασε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 ( 08:00μ.μ.) στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» πρώην Λουίζα, την κωμωδία Μιας Πεντάρας Νιάτα των  Α. Γιαλαμά και Κ. Πρετεντέρη, σε επιμέλεια – διδασκαλία της κ. Μελίνας Μαρνέρου.

Η παράσταση δόθηκε στα πλαίσια του 31ου Παιδικού – Νεανικού Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα «Γέλα, καρδιά μου, γέλα βρες χρόνο να γελάς αυτό είναι η μουσική της ψυχής»

Λίγα λόγια για το έργο…

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που προς το παρόν φιλοξενείται από την μητριά της κοπέλας, προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει την κατοικία που χτίζει, ενώ ο εργολάβος τους πιέζει να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς εκείνον. Η σύζυγος επιθυμεί να εργασθεί, κάτι στο οποίο όμως αντιτίθεται σφοδρά ο άνδρας της. Μια σύμπτωση ωστόσο, δίνει την ευκαιρία στη νεαρή γυναίκα να προσληφθεί ως δακτυλογράφος στην εταιρεία όπου εργάζεται ήδη ο άνδρας της. Στο γραφείο, τις ισορροπίες προσπαθεί να κρατήσει ένας θεοσεβούμενος ηλικιωμένος υπάλληλος που ουσιαστικά έχει το ρόλο κηδεμόνα του αφεντικού. Όταν όμως το αφεντικό του ερωτεύεται την καινούρια υπάλληλο, τότε ακολουθούν απρόοπτες αλλά και τραγελαφικές καταστάσεις, καθώς το παντρεμένο ζεύγος έχει αποκρύψει τη σχέση του και παρουσιάζονται σαν αδέλφια.

Συντελεστές

Διδασκαλία: Μαρνέρου Μελίνα

Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας

Χορογραφίες: Μαρνέρου Μελίνα

Φωτισμοί: Γεωργούλας Πάρης

Σχεδιασμός προγράμματος: Ρούκαλης Θανάσης

Επιμέλεια προγράμματος: Σειραδάκη Κλαίρη

Ηθοποιοί – Μαθητές

Μαρίκα: Καραγιάννη Μυρσίνη

Αντρέας: Μουρατιάδης Αναστάσης

Γιώργος: Πριόβολος Γιάννης

Ειρήνη Α΄: Βαθειά Αγγελική

Ειρήνη Β΄: Κουδούνα Τέρψη

Παρασκευάς: Βενιέρης Γιάννης

Πασχάλης: Ρούκαλης Θανάσης

Κατερίνα: Κηπουρού Δήμητρα

Σόφη: Χολέβα Μαριάννα

Δημήτρης: Παπαδόπουλος Γιάννης

Πόλυ: Μουρατιάδη Μαρίνα

Εργολάβος: Προυναρούς Ηλίας

Γιατρός: Νίκας Λεωνίδας

Ρίκα:  Παπαδούλα Πόπη

Χορευτική ομάδα:

Κανταράκη Αναστασία, Κουκά Λουκία, Ντε Μυνκ Λυδία, Γιαννοπούλου Μελίνα, Κυραϊλίδη Αγγελική, Τσαμαρδού Νεφέλη, Αγγελοπούλου Ιριάνα, Αποστολοπούλου Μάρω, Καραγεώργη Εύα, Μανωλακάκη Μιλένα, Μέλλου Νίκη, Σώζου Βενέτα – Ιωάννα, Διαμαντοπούλου Κωνσταντίνα, Καζάνη Κωνσταντίνα

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: