Η ομάδα καθηγητών των Ξένων Γλωσσών των Εκπαιδευτηρίων Σύγχρονη Παιδεία σας προσκαλεί και φέτος στη Γιορτή της Πολυγλωσσίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη !

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2019! Να ταξιδέψουμε με όχημα τη γλώσσα από τη μια ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη και να ανακαλύψουμε τον συναρπαστικό κόσμο των γλωσσών! Πότε και πού; Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, 11:00 – 18:00, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.

Για 7η συνεχή χρονιά Μορφωτικά και Πολιτιστικά Ιδρύματα και Πρεσβείες ευρωπαϊκών χωρών στην Ελλάδα – μέλη της EUNIC Αθήνας, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY), το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Σύλλογο των Αποφοίτων Διδασκαλίας Γλωσσών στην Ευρώπη, μεταμορφώνουν το Σεράφειο του δήμου Αθηναίων σε ένα πολυπολιτιστικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, συζητήσεων, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια.

Ο εορτασμός θα περιλαμβάνει πολύωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα όπου θα ακουστούν συνεντεύξεις δρόμου, αναγνώσεις σε διάφορες γλώσσες, συζητήσεις με συγγραφείς και ειδικούς στο θέμα, κουίζ κ.ά. και θα συμπληρώνεται, στον χώρο της εκδήλωσης, από εκπλήξεις, δώρα, καθώς και έκθεση βιβλίου του «Μικρού Πρίγκιπα».