Σίτιση - Διατροφή

Ο μαθητής/-τρια, του οποίου ο κηδεμόνας επιθυμεί να γευματίζει στο Σχολείο, έχει δύο δυνατότητες: ή τρώει το φαγητό που φέρνει από το σπίτι του υπό την επίβλεψη της τραπεζοκόμου, η οποία φροντίζει να το συντηρήσει, να το ζεστάνει και να το σερβίρει ή τρώει το φαγητό που παρασκευάζεται από το συνεργαζόμενο catering. 

Το φαγητό που παρέχεται από το σχολείο μας, παρασκευάζεται από την εταιρεία NEFOOD , η οποία βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία της από την ενασχόληση με παιδιά προσχολικής ηλικίας, με την δημιουργία πρότυπων Κέντρων Προσχολικής Αγωγής από το 1992.

Η παρασκευή των γευμάτων γίνεται σε καινούργιες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ελεγμένες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, παιδίατρο-διατροφολόγο και είναι πιστοποιημένες κατά τα αυστηρά πρότυπα των HACCP & ISO9001-2000.

Όλα τα γεύματα μαγειρεύονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τα καλύτερα υλικά και μαγειρεμένα για παιδιά, χωρίς πολύ αλάτι και μπαχαρικά.

Η μεταφορά του φαγητού γίνεται μέσα σε ειδικούς θερμοθαλάμους και σερβίρεται ζεστό σε ειδική βιοδιασπώμενη ατομική συσκευασία, χωρίς να χρησιμοποιείται φούρνος μικροκυμάτων